Διαγωνισμός Relkon Hellas & e-contest.gr με δώρο από 32 τεμάχια σοκολάτες Vendi με γλυκαντικά από το φυτό stevia σε 3 τυχερούς

Η Relkon Hellas σε συνεργασία με το e-contest.gr διοργανώνει διαγωνισμό με δώρο από 32 τεμάχια σοκολάτες Vendi με γλυκαντικά από το φυτό stevia σε 3 τυχερούς

Λίγα λόγια για την Relkon Hellas S.A:

H δημιουργία της Relkon το 1997 είναι η κατάληξη ενός ονείρου που είχε σαν στόχο την δημιουργία μιας εξειδικευμένης εταιρίας σοκολάτας με όραμα το τρίπτυχο ΠΟΙΟΤΗΤΑ-ΠΟΙΚΙΛΙΑ-ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ,.

Η Relkon Hellas σήμερα :

1.Διαθέτει την μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων, με πάνω από 1000 εξειδικευμένους κωδικούς, οι οποίοι την καθιστούν αυτή τη στιγμή την πληρέστερη εταιρία με σοκολάτα και ζαχαρώδη στην ελληνική αγορά.
2.Έχει παρουσία σε πάνω από 2.000 σημεία λιανικής Πανελλαδικά.
3.Έχει δικαιώματα για γλειφιτζούρι και παιχνίδι με τις WARNER,MATTEL,NICKELODEON.
4.Έχει την VENDI, την πιο καταξιωμένη και με κλινική μελέτη σοκολάτα που περιέχει την γλυκαντική ουσία stevia.
5.Συμμετέχει και προβάλει την Ελλάδα στην διεθνή έκθεη ISM εξάγοντας στην Ευρώπη και στην Μέση Ανατολή τα προιόντα VENDI και τα προϊόντα με δικαιώματα που παράγει.
6.Έχει δεσπόζουσα θέση στον χώρο Γάμου-Βάπτισης με τα κουφέτα CRISPO, τα γλειφιτζούρια ARTLOLLY και τα mashmallow με την μεγαλύτερη ποικιλία.

Η Relkon έχει πάντα ως βασικό προσανατολισμό την καινοτομία, τον εκσυγχρονισμό και την διαφορετικότητα. Η εμπειρία μας και η τεχνογνωσία μας τόσα χρόνια στην διαχείριση Ευρωπαϊκών προϊόντων σοκολάτας, μας επιτρέπει να εξασφαλίζουμε κάθε στιγμή τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας και τιμής στον  Έλληνα επαγγελματία. Επίσης ακολουθώντας τις εξελίξεις στον χώρο της τεχνολογίας, προσπαθούμε να αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και να βελτιώνουμε την επικοινωνία  με τους πελάτες μας.

Για τη συμμετοχή σας θα πρέπει να κάνετε με τη σειρά τα εξής:

1.) Like στη σελίδες Relkon Hellas & e-contest.gr στο Facebook

2.) Κοινοποίηση του διαγωνισμού στο Facebook

[bigFBS]

Τέλος θα πρέπει να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμο σας και το email σας στην παρακάτω φόρμα

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ

Αριθμός νικητών: 3
Κατηγορία δώρου: Τρόφιμα-Ποτά
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κάτοικοι: Ελλάδας

Λήξη διαγωνισμού: 14/04/2016 – 23:59

ΚΛΗΡΩΣΗ: 16/04/2016

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!