Διαγωνισμός medNutrition.gr με δώρο από 4 συσκευασίες Fitness Protein σε 5 τυχερούς

Λατρεύετε τα δημητριακά, την υγιεινή διατροφή και το πρωινό είναι το αγαπημένο σας γεύμα, αλλά δεν μπορείτε να αντισταθείτε στα μικρά απολαυστικά σνακ; Τα δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® της Nestle έχουν καταπληκτικά νέα για εσάς! Παρουσιάζουν το FITNESS Protein, ένα νέο καινοτόμο προϊόν που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία των δημητριακών.
Τα νέα FITNESS protein, με τις τραγανές μπουκίτσες βρώμης ολικής άλεσης είναι η ιδανικότερη επιλογή για όσους χρειάζονται ένα δυνατό ξεκίνημα στη μέρα τους και ένα πρωινό που θα τους «κρατάει» μέχρι το μεσημέρι. Διαθέτουν 30% χαμηλότερα λιπαρά, συγκριτικά με άλλα δημητριακά του ίδιου τύπου – granola – που κυκλοφορούν, ενώ αποτελούν σημαντική πηγή πρωτεΐνης (14%), καθώς περιέχουν διπλάσια ποσότητα σε σχέση με άλλα ίδιου τύπου δημητριακά. Με τα νέα FITNESS protein, το πρωινό γίνεται ακόμα πιο απολαυστικό, χάρη στην προσθήκη μελιού, παραμένοντας πάντα υγιεινό και χαμηλό σε λιπαρά.

Αν ψάχνετε έναν εύκολο και ασφαλή τρόπο να ανανεώσετε το πρωινό σας, διατηρώντας τη σιλουέτα σας, τα νέα FITNESS protein με βρώμη και μέλι και τη δύναμη της πρωτεΐνης, θα γίνουν ο καλύτερός σας φίλος! Συμμετέχοντας στο διαγωνισμό, 5 τυχεροί από σας θα κερδίσουν τα δημητριακά του μήνα, 4 συσκευασίες Fitness protein!

Αριθμός νικητών: 5
Διαγωνισμοί – Κατηγορία δώρου: Τρόφιμα-Ποτά
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κάτοικοι: Ελλάδας

Λήξη διαγωνισμού: 28/11/2014 – 14:30


Συμμετοχή στο διαγωνισμό

Διαγωνισμοί e-contest.gr