Κερδίστε ένα Samsung Galaxy S4 με μια δωρεάν καταχώρηση της αγγελίας σας στο Aggeliopolis.gr

Η AggelioPolis.gr είναι μια online πλατφόρμα αγορών όπου ο καθένας μπορεί να πουλάει και να αγοράζει κοντά του σχεδόν οτιδήποτε. Οι πωλητές ανεβάζουν τα προϊόντα/αντικείμενα, είτε είναι καναπέδες, κινητά, ψυγεία ή αυτοκίνητα ώστε οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές να επικοινωνήσουν μαζί τους μέσω email ή τηλεφωνικά.

Ύστερα από συνεννόηση μπορούν να κλείσουν ραντεβού σε προσυμφωνημένο μέρος και ώρα ώστε να ολοκληρώσουν τη συναλλαγή τους δια ζώσης. Απλά, γρήγορα & δωρεάν! Μάλιστα έχει και καλύτερο! Οποιοσδήποτε μπορεί να βρει και να πουλήσει ακίνητα, να βρει την επόμενη δουλειά του, ρούχα, αξεσουάρ καθώς και οτιδήποτε υπάρχει μέσα σε ένα σπίτι ή σε έναν κήπο.

Η AggelioPolis.gr δημιουργήθηκε το 2009 και έκτοτε υποστηρίζει και βοηθάει τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να βρουν τις καλύτερες ευκαιρίες είτε αγοράζουν είτε πουλάνε και έχει συμβάλει σε πάνω από 1 εκατομμύριο συναλλαγές πανελλαδικά. Με σκοπό την εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής ποιότητας των αγγελιών που δημοσιεύουνται, ελέγχουμε κάθε αγγελία που καταχωρείται στην ιστοσελίδα μας ενώ ταυτοχρόνως η αποκλειστική ομάδα εξυπηρέτησης είναι στη διάθεσή σας για να απαντάει στις απορίες σας. Κέρδισε και εξοικονόμησε χρήματα με την AggelioPolis.gr, την έξυπνη επιλογή για πωλήσεις και αγορές δίπλα σου!

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό Aggeliopolis.gr και μπείτε στην κλήρωση για ένα κινητό Samsung Galaxy S4 με μια δωρεάν καταχώρηση της αγγελίας σας.

Αριθμός νικητών: 1
Διαγωνισμοί – Κατηγορία δώρου: Κινητά-Η/Υ-Tablet
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κάτοικοι: Ελλάδας

Λήξη διαγωνισμού: 31/12/2014 – 23:59


Συμμετοχή στο διαγωνισμό

Διαγωνισμοί e-contest.gr