Διοργάνωση διαγωνισμού

Χρησιμοποιήστε αυτή τη φόρμα αν θέλετε να διοργανώσουμε εμείς τον διαγωνισμό σας

Η Διοργάνωση διαγωνισμού χρησιμοποιείται για την αποκλειστική διοργάνωση του διαγωνισμού σας μέσω του e-contest.gr. Αν διοργανώνετε ήδη διαγωνισμό και θέλετε να τον αναδημοσιεύσουμε τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την φόρμα Υποβολής διαγωνισμού.

Πόσο κοστίζει;

Διοργανώνοντας ένα διαγωνισμό μαζί με το e-contest.gr έχετε μεγαλύτερη ανταπόκριση στα αποτελέσματα προώθησης, της εταιρικής σας ιστοσελίδας, ή της σελίδας σας στα κοινωνικά δίκτυα. Το κόστος για την υπηρεσία διοργάνωσης διαγωνισμού είναι 20€.

Όροι Διοργάνωσης Διαγωνισμού

  • Το e-contest.gr αναλαμβάνει πλήρως τη διοργάνωση του διαγωνισμού σε συνεννόηση με τον διοργανωτή.
  • Ο διοργανωτής δεσμεύεται εντός 15 ημερών μετά τη λήξη του διαγωνισμού να έχει ολοκληρώσει τις απαραίτητες ενέργειες για την αποστολή του δώρου που προσφέρει στον νικητή, αναλαμβάνοντας ο ίδιος τα έξοδα αποστολής (σε περίπτωση που υπάρχουν) ή σε συννενόηση με τον νικητή.
  • Το e-contest.gr αναλαμβάνει την ανάδειξη του νικητή μέσω των τυχαίων αποτελεσμάτων του randomizer.org και δημοσιεύει την κλήρωση και τα αποτελέσματα αυτής στην ιστοσελίδα του και στο Facebook
  • Το e-contest.gr προωθεί και συντάσσει το διαγωνισμό για την καλύτερη προώθηση του διαγωνισμού.
  • Το δώρο του διαγωνισμού θα πρέπει να έχει αξία ίσης ή μεγαλύτερης των 50€ και να μην ανήκει στην κατηγορία “Υπηρεσίες”
  • Με τη διοργάνωση διαγωνισμού συμφωνείτε και αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.
Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά