Διαγωνισμός Vodafone Greece με δώρο ένα ταξίδι της επιλογής σας και ένα κινητό Nokia Lumia κάθε εβδομάδα

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό Vodafone Greece και κερδίστε ένα ταξίδι της επιλογής σας και ένα κινητό Nokia Lumia κάθε εβδομάδα.

Τα δώρα είναι:
1ο δώρο: Ένα μοναδικό ταξίδι σε προορισμό εντός Ελλάδας που επιθυμεί ο νικητής, για 2 άτομα. Το συγκεκριμένο δώρο απονέμεται χωρίς κλήρωση, μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, στον χρήστη με τη μεγαλύτερη βαθμολογία. Σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο ή περισσοτέρων χρηστών, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση μεταξύ τους. Το ταξίδι αφορά συγκεκριμένους προορισμούς εντός Ελλάδας, δεν μπορεί να υπερβαίνει το ποσό των 1000€ και έχει ισχύ έως 30/06/14.

2ο δώρο: Ένα Nokia Lumia 1020 smartphone. Το συγκεκριμένο δώρο απονέμεται με κλήρωση, μετά την ολοκλήρωση της 4ης εβδομάδας του παιχνιδιού.

3ο δώρο: Ένα Nokia Lumia 925 smartphone. Το συγκεκριμένο δώρο απονέμεται με κλήρωση, μετά την ολοκλήρωση της 3ης εβδομάδας του παιχνιδιού.

4ο δώρο: Ένα Nokia Lumia 1020 smartphone. Το συγκεκριμένο δώρο απονέμεται με κλήρωση, μετά την ολοκλήρωση της 2ης εβδομάδας του παιχνιδιού.

5ο δώρο: Ένα Nokia Lumia 925 smartphone. Το συγκεκριμένο δώρο απονέμεται με κλήρωση, μετά την ολοκλήρωση της 1ης εβδομάδας του παιχνιδιού.

Αριθμός νικητών: 5
Κατηγορία δώρου: Κινητά-Η/Υ-Tablet
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κάτοικοι: Ελλάδας

Λήξη διαγωνισμού: 07/05/2014 – 23:59


Συμμετοχή στο διαγωνισμό