Διαγωνισμός Dietnet με δώρο προγράμματα Δίαιτας ή Διατροφής και 1 επώνυμη και στιλάτη ζυγαριά κουζίνας αλλά και δώρα για όλους τους συμμετέχοντες

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό Dietnet και κερδίστε προγράμματα Δίαιτας ή Διατροφής και 1 επώνυμη και στιλάτη ζυγαριά κουζίνας αλλά και δώρα για όλους τους συμμετέχοντες.

Επιπλέον πληροφορίες:
1. Ο νικητής της 1ης εβδομάδας κερδίζει ένα πρόγραμμα Δίαιτας ή Διατροφής προσαρμοσμένο απόλυτα στις συνήθειες του διάρκειας δύο (2) μηνών για απώλεια λίπους και χάσιμο των περιττών κιλών ή βελτίωση της διατροφής του (περιλαμβάνει συνολικά τέσσερις (4) συνεδρίες – δύο (2) κάθε μήνα)
2. Ο νικητής της 2ης εβδομάδας κερδίζει ένα πρόγραμμα Δίαιτας ή Διατροφής προσαρμοσμένο απόλυτα στις συνήθειες του διάρκειας ενός (1) μήνα για απώλεια λίπους και χάσιμο των περιττών κιλών ή βελτίωση της διατροφής του (περιλαμβάνει συνολικά δύο (2) συνεδρίες μέσα στο μήνα)
3. Ο νικητής της 3ης εβδομάδας κερδίζει ένα πρόγραμμα Δίαιτας ή Διατροφής προσαρμοσμένο απόλυτα στις συνήθειες του διάρκειας ενός (1) μήνα για απώλεια λίπους και χάσιμο των περιττών κιλών ή βελτίωση της διατροφής του, μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας Δίαιτα από Απόσταση για αυτόν που βρίσκεστε μακριά από την έδρα του ή έχει περιορισμένο χρόνο (περιλαμβάνει συνολικά την αποστολή δύο (2) προγραμμάτων δίαιτας ή διατροφής μέσω Internet μέσα στο μήνα)
4. Ο νικητής της 4ης εβδομάδας κερδίζει μία (1) επώνυμη και στιλάτη ζυγαριά τροφίμων για να έχει τον πλήρη έλεγχο των ποσοτήτων που καταναλώνει ή για να εκτελεί τις συνταγές του με ακρίβεια.

Όλοι οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό κερδίζουν 20% έκπτωση στις υπηρεσίες που παρέχει η Διαιτολογική Μονάδα Dietnet και 30% έκπτωση στην υπηρεσία δίαιτα από απόσταση – μέσω Internet, στον πρώτο μήνα εφόσον ξεκινήσουν κάποιο πρόγραμμα διατροφής μέχρι και μία εβδομάδα μετά τη λήξη του διαγωνισμού.

Κατηγορία δώρου: Υπηρεσίες
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κάτοικοι: Ελλάδας και Κύπρου

Λήξη διαγωνισμού: 16/12/2013 12:00

Συμμετοχή στο διαγωνισμό