Διαγωνισμοί που έληξαν

Διαγωνισμός από το A-pharmacy σε συνεργασία με τη 𝗬𝗢𝗨𝗧𝗛 𝗟𝗔𝗕 με δώρο τη νέα ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου 𝗕𝗥𝗜𝗚𝗛𝗧𝗘𝗡𝗜𝗡𝗚 𝗩𝗜𝗧𝗔𝗠𝗜𝗡 𝗖 🍊 αξίας 𝟭𝟭𝟬€, που στηρίζεται στη σταθεροποιημένη Βιταμίνη 𝗖 και αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και τη φωτογήρανση, όπως κηλίδες, δυσχρωμίες και ρυτίδες.☀️ Η νέα σειρά αποτελείται από: ➤Το 𝗕𝗿𝗶𝗴𝗵𝘁𝗲𝗻𝗶𝗻𝗴 𝗩𝗶𝘁-𝗖 𝗦𝗲𝗿𝘂𝗺: έναν ισχυρό αντιοξειδωτικό ορό με 𝟭𝟱% σταθερή βιταμίνη 𝗖.🧡 ➤Τ𝗼 𝗕𝗿𝗶𝗴𝗵𝘁𝗲𝗻𝗶𝗻𝗴𝗩𝗶𝘁-𝗖 𝗚𝗲𝗹 𝗖𝗿𝗲𝗮𝗺: ένα μη λιπαρό, ενυδατικό κρεμοτζέλ.🔸 ➤Το 𝗖𝗶𝘁𝘆𝗚𝘂𝗮𝗿𝗱 𝗔𝗻𝘁𝗶-𝗣𝗼𝗹𝗹𝘂𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗗𝗮𝘆 𝗖𝗿𝗲𝗮𝗺 𝗦𝗣𝗙 𝟱𝟬: μία μη λιπαρή κρέμα ημέρας με 𝟭𝟬𝟬% φυσικά αντηλιακά φίλτρα.🌞

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό από το A-pharmacy σε συνεργασία με τη 𝗬𝗢𝗨𝗧𝗛 𝗟𝗔𝗕 με δώρο τη νέα ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου 𝗕𝗥𝗜𝗚𝗛𝗧𝗘𝗡𝗜𝗡𝗚 𝗩𝗜𝗧𝗔𝗠𝗜𝗡 𝗖 🍊 αξίας 𝟭𝟭𝟬€, που στηρίζεται στη σταθεροποιημένη Βιταμίνη 𝗖 και αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και τη φωτογήρανση, όπως κηλίδες, δυσχρωμίες και ρυτίδες!!

Λήξη διαγωνισμού:25/07/2021 - 23:59

Δείτε τον εδώ »

Διαγωνισμός από το JT Theodora’s Jewellery με δώρο ένα σετ (κολιέ – σκουλαρίκια ) ασημένιων κοσμημάτων με μπλε ηλετρίκ κρύσταλλα Swarovski!!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό από το JT Theodora's Jewellery με δώρο ένα σετ (κολιέ – σκουλαρίκια ) ασημένιων κοσμημάτων με μπλε ηλετρίκ κρύσταλλα Swarovski!!

Λήξη διαγωνισμού:16/07/2021 - 23:59

Δείτε τον εδώ »

Διαγωνισμός από το pharmacy4u.gr με δώρο την Vichy neovadiol compensating complex κρέμα ημέρας ή την Vichy neovadiol magistral κρέμα νυχτός!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό από το pharmacy4u.gr με δώρο την Vichy neovadiol compensating complex κρέμα ημέρας ή την Vichy neovadiol magistral κρέμα νυχτός!

Λήξη διαγωνισμού:08/07/2021 - 23:59

Δείτε τον εδώ »

Διαγωνισμός από τα Έπιπλα Σαλόνια Golden Sofa με δώρα ΑΞΙΑΣ ‼️1.650€‼️ 1️⃣Ολόκληρο σαλόνι Π ➕ 2️⃣ Κρεβάτι 3️⃣ μαζί με στρώμα & 4️⃣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ‼️

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό από τα Έπιπλα Σαλόνια Golden Sofa με δώρα ΑΞΙΑΣ ‼️1.650€‼️ 1️⃣Ολόκληρο σαλόνι Π ➕ 2️⃣ Κρεβάτι 3️⃣ μαζί με στρώμα & 4️⃣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ‼️

Λήξη διαγωνισμού:25/07/2021 - 13:00

Δείτε τον εδώ »

Διαγωνισμός από το CDF Travel με δώρο ένα 5ήμερο αεροπορικό ταξίδι στο Ντουμπάι για 2 άτομα που αφορά δώρο συνολικής αξίας 1600 ευρώ. Αεροπορικά εισιτήρια με φόρους. Διαμονή 4 νύχτες σε δίκλινο δωμάτιο σε ξενοδοχείο 4*. Ένα πολυτελές γεύμα αξίας 100 ευρώ για δύο άτομα. 200 ευρώ σε μετρητά για να τα ξοδέψετε εκεί. Δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση και για τα δύο άτομα. Σαφάρι στην έρημο και γεύμα εκεί. Κρουαζιέρα με φαντασμαγορικό θέαμα και γεύμα στο Creek Ποτό στο εμβληματικό ξενοδοχείο του Burj Al Arab Jumeirah Εισιτήριο να ανεβείτε στον 154 όροφο του υψηλότερου κτηρίου του κόσμου Burj Khalifa!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό από το Techneco Business Solutions με δώρο ένα φορητό και γρήγορο φωτογραφικό εκτυπωτή Canon SELPHY CP1300 με Wi-Fi!

Λήξη διαγωνισμού:30/06/2021 - 10:00

Δείτε τον εδώ »